„Атрим Арена“ прие най-добрите 32 отбора по Мини футбол в България

7 Dni Sport06.12.2021
264758216_1873460906195331_5692405736930167435_n

Най-добрите 32 отбора по Мини футбол в България с много малки изключения си направиха среща в най-голямата закрита футболна зала в България – „Атрим Арена“. От 3.12 до 5.12 в град Пловдив под тепетата зрителите се насладиха на майсторските отигравания на футболистите, сред които се открояваха дори и действащи професионалисти.

След два дни и десетки изиграни двубои до полуфиналите достигнаха ФК Мастило, Уефалона, ФК ТЕЦ Марица и eDynamix.

В деня за полуфинали Уефалона победи Мастило с минималното 1:0, с което си осигури място на финала, а след 0:0 и дузпи eDynamix също се класира. Там след оспорван двубой и победа с 2:1 eDynamix от Стара Загора с Антон Огнянов в състава триумфира с Шампионската купа от надпреварата. Именно Огнянов откри резултата във финалната среща с гол шедьовър от центъра на терена.

Малкият финал бе спечелен от ФК Мастило. Този отбор грабна и още две награди – за тим демонстрирал най-голям феърплей в напдреварата и за най-добър вратар. Това беше Владислав Димитров, който бе признат и от всички свои колеги.

Надпреварата носеше името Пашов Билдинг Christhmas Cup, подсказвайки за спонсора седящ зад цялата организация. Г-н Иван Пашов собственик на въпросната строителна фирма споделя, че трябва повече да се помага на спорта в България. Той загатва, че за следващото издание на турнира се предвижда и международно участие.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ