Треньорът на Локо (Сф) призна: ЦСКА е фаворит в дербито

Локомотив София - Берое, Иван Колев

Треньорът на Локо Сф Иван Колев определи като абсолютен фаворит ЦСКА в столичното дерби от 17-ия кръг на Първа лига.

„Железничарите“ продължават да имат кадрови проблеми, а на „Българска армия“ ще бъдат без наказаните заради натрупани картони Селсо Рапосо и Красимир Милошев. Извън сметките остават и контузените Марио Петков и Илия Димитров. След изтърпяно наказание в групата се завръща Мохамед Бухмиди.

„Разбира се, ЦСКА е фаворит в този двубой. Те имат много добри футболисти и дълга скамейка. Със сигурност ще искат да победят, след като загубиха последния си мач в Разград“, каза наставникът за „Мач Телеграф“. Колев обяви, че е много вероятно отново да заложи на Александър Александров на върха на атаката след отличното му представяне и вкарания гол срещу ЦСКА 1948 при равенството 2:2.

„Нашите цели са да играем добър футбол и да се представяме на високо ниво във всеки мач. Така играчите ще трупат самочувствие и увереност“, допълни треньорът и призна, че президентът на клуба Иван Василев вече работи по зимната селекция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ