Крушарски изригна: Крайно време е съдиите да започнат да свирят като хората

Христо Крушарски

Локомотив (Пловдив) и Черно море завършиха 1:1 в мач от 17-ия кръг на Efbet лига. Гарсия даде аванс на гостите с попадение от дузпа в 12-ата минута, но Димитър Илиев възстанови равенството с гол в 37-ата минута също от дузпа. След тази точка Морето събра 29 точки и излезе на втората позиция, а Локомотив остава седми с 24, колкото има и Берое, но старозагорци имат предимство в директния мач.

Гостите от Варна започнаха вихрено мача и пропуснаха две добри възможности за отбелязване на гол в първите десет минути. Малко след това „моряците“ получиха дузпа, а Пабло Гарсия откри резултата от бялата точка в 12-ата минута (1:0).

Локомотив беше близо до това да изравни в 15-ата минута, но удар на Георги Минчев премина встрани. В следващия четвърт час и двата отбора пропуснаха по една добра възможност за гол.

Само няколко минути по-късно реферът Георги Давидов отсъди дузпа, а Димитър Илиев нямаше проблем и изравни от 11 метра за 1:1.

В самия край на първото полувреме Локомотив можеше да стигне до обрат, но вратарят на Черно море се справи.

През втората част двата тима се втурнаха да търсят победата, но въпреки създадените положения до нови голове не се стигна. По чистите положения бяха за тима от Варна, но Пиргов беше на ниво и не допусна нов гол във вратата си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ