Черно Море се разделя с атакуващ играч

7 Dni Sport29.11.2021
илиан_илиев

Черно море обмисля раздяла с още един от чуждестранните си играчи. През зимната пауза вратата може да бъде показана на португалския атакуващ халф Родриго Вилела. От началото на сезона той има само 3 мача (92 минути) за “моряците” в efbet Лига. Дълго време Вилела беше контузен и се възстановяваше. Той вече е здрав, но отново не попада в сметките на старши треньора Илиан Илиев. Португалецът остана извън групата за последния мач с Берое, което още повече засили вероятността за раздяла с него.

И през миналия сезон Родриго Вилела не бе сред най-използваните от Илиев, като изигра само 18 двубоя. Договорът му с Черно море е до лятото на 2022 година.

Почти сигурно през зимата варненци ще се разделят с още двама от чужденците, които по-рядко попадат в групата. Това са белгийският краен защитник с марокански корени Сами Ел Анаби и гвинейският нападател Фоде Гираси. Бранителят има само 1 мач от началото на сезона, а Гираси – 5, като в тях е записал едва 82 минути. Те така и не успяха да спечелят докрай доверието на Илиан Илиев и привличането им по-скоро може да се окачестви като грешка.

С оглед махането на тримата чужденци старши треньорът на Черно море планира и да привлече поне двама-трима нови през зимния трансферен прозорец. Търсят се нападател, халф и краен бранител, който да бъде алтернатива на почти незаменимите Виктор Попов и Цветомир Панов. Целта е по-силен Черно море през пролетта.

“Тема Спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ