Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха, направиха го в национален ефир

7 Dni Sport29.11.2021
Мария Игнатова, Димитър Рачков

Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха за изненада на милиони зрители, седнали пред телевизорите в неделя вечер, това се случи в „Забраненото шоу на Рачков“. Разбира се става въпрос разбира се, само за сцената, защото в живота и двамата имат своите половинки. Въпреки това изненада бе голяма, а зрителите не спират да коментират.

„Погледа на Рачков към Мария..Но, Мария.. пълен игнор.. явно наистина обича мъжа си..“, пише Дани Любчева.

„След толкова време, след всичко… да се гушнат така.“, пише Сара Денева.

„За първи път от както го има шоуто ми хареса и го гледах с желание до край. А относно Мария и Рачков бяха перфектна двойка, но съдбата им е отредила друго.“, пише Слави Йорданов.

„Димитър Рачков и Мария Игнатова най-прекрасната двойка! Уникални сте!!! Много ми е мъчно, че се разделихте и вече не сте заедно в реалния живот. Вие знаете колко много ви обичам. За мен определено сте създадени един за друг. Но такъв е живота – вие най-добре знаете защо стана така – най-важното е да запазите приятелски и добри отношения помежду си. Все пак повече от 10 години бяхте заедно. Тази прегръдка тази вечер говори много – за мен си личи, че още се обичате и чувствата не са изчезнали. Прегръдката на финала на шоуто също говори много – Благодаря ви за тези прекрасни емоции и за това щастие. Дори вече да сте само приятели – важното е да се разбирате, да не избягвате срещите един с друг и да се уважавате. Пожелавам ви много щастие с новите ви половинки – но се моля от време на време пак да ни радвате с общи изяви като приятели – някой скеч в Шоуто на Рачков в Лудата стая или пък като водещи на Господари на Уеба а Дай Боже в бъдеще и на Господари на Ефира. Вие сте прекрасни и много добри хора – показахте ни за пореден път защо сте толкова ГОЛЕМИ и ОБИЧАНИ! Вие сте ВЪРХААА! Шоуто тази вечер беше уникално – изгледах го с удоволствие, най-вече частта с Господари на Ефира! Какви прекрасни спомени с всички водещи, репортери, адреналинки – с г-н Джуди Халваджиян – Рачков, Мария, Ненчо, Угрински, Геро, Малин Кръстев и Зуека макар и онлайн – всички сте страхотни. Господари на Ефира определено липсва в ефира. Това предаване е Институция и помага на толкова много хора. Респект към всички вас. Дано скоро отново ви видим в Ефир. Обичам ви – и специално към Мария и Рачков – Благодаря ви – Невероятни сте!“, пише Роси Петрова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ