Бивш треньор на ЦСКА: Никога няма да кажа лоша дума срещу Ганчев

Славия - Ботев Пловдив, Ферарио Спасов

Бившият треньор на Литекс и ЦСКА Ферарио Спасов даде голямо интервю за „Букмейкър Рейтинги“.

В него той коментира и отношенията си с дългогодишния си работодател Гриша Ганчев.

„Аз никога не мога да кажа лоша дума срещу човека, който ми даде старт в треньорската кариера. Всичко, което съм постигнал след това през годините, е благодарение и на него, защото началото беше важно. Да, разделяли сме се няколко пъти, но аз винаги съм бил на разположение. Не искам да влизам в детайли, а да си спомням за добрите години, които прекарах в Ловеч. Не знам точно къде се получи проблемът, но някъде се скъса нишката. Познавам дълбоко ситуацията, знам колко „доброжелатели“ има около него, така че… Ние в Ловеч обаче дадохме нещо, което никой друг до момента не направи, може би с малки изключения – академията, която изкара толкова много качествени футболисти“, коментира Спасов, който сподели и очакванията си за предстоящото дерби между Лудогорец и ЦСКА.

„ЦСКА направи много силни ходове с привличането на Любо Пенев и Стойчо Младенов. Иска ми се не само червените, но и останалите отбори да имат по-ясна визия за това, което се случва. Защото виждате лицето ни – показва се в евротурнирите или чрез националния отбор. За съжаление, то не е никак хубаво. Ако ЦСКА спечели, ще получи психологическо предимство и нищо чудно да наруши хегемонията на Лудогорец. Но всичко си зависи от ЦСКА. Това е шансът им да ударят по масата и да заявят, че тази година ще са шампион“, сподели треньорът на Севлиево.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ