Дунав с голям жест към феновете преди последния мач за сезона

дунав

Дунав ще направи специален жест към верните си фенове. Както е известно, „Драконите“ създадоха уникална за страната ни организация по образец от Западна Европа.

В нея важните решения се вземат от хората буквално израснали на стадиона и на трибуните – феновете и треньорите от „Академия Дунав“, които спасиха и възродиха емблематичния клуб през 2020 година. В края на 2021 г. представителния му мъжки отбор е убедителен лидер в Североизточната Трета лига с пълен актив от 39 точки след 13 победи от 13 мача и голова разлика 47:8.

В последния си мач за годината русенският тим посреща отбора на Устрем (Дончево) от 12:30 ч. на 28 ноември, неделя. Срещата на стадион „Дунав“ е 1/8-финал от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига.

След като през миналия сезон „Драконите“ стигнаха до полуфиналната фаза в надпреварата, сега са амбицирани да я спечелят за трети път в своята история.

Ръководството на Дунав взе решение за иновативен подход, който е и жест към верните му привърженици, а именно – „вход по преценка на зрителя“.

„Всеки зрител ще има възможност да закупи билет на стойност по негов избор или просто да подкрепи младия отбор на „Драконите“ с присъствието си по трибуните на стадиона в русенския квартал „Здравец“. Така всеки ще даде своя принос към любимия отбор, според възможностите и желанието си“, съобщиха от клуба и призоваха – „Нека задно да отпразнуваме успешната есен!“

Фен зона с артикули и напитки пък отваря час преди начало на срещата. Тя ще е на познатото място – входа откъм зала „Дунав“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ