Звезда на Левски аут за месец заради контузия

боян_йорданов

Волейболният Левски ще бъде един месец без капитанa си Боян Йорданов. Ядрено-магнитният резонанс е показал, че 38-годишният диагонал има леко разкъсване на сухожилие в глезена, съобщиха „сините“ в официалния си сайт.

Йорданов бе прегледан и от известния специалист Иван Василев. Именно според него левичарят ще може да е на линия след приблизително месец.

“Много ме е яд, че ще пропусна мачовете от европейските турнири, които ще бъдат в нашата зала. Ще стискам палци на момчетата и се надявам да бъда готов, ако преодолеем този кръг”, коментира капитанът на Левски.

В отсъствието на Йорданов старши треньорът Андрей Жеков включи в състава таланта от тима за кадети и младежки национал Кристиян Титрийски. Той дебютира за мъжкия отбор на Левски при победата с 3:0 над Берое в Стара Загора.

„Сините“ се завръщат в Европа след пауза от 3 години с две домакински мача срещу австрийския Амщетен на 7 и 8 декември от 18:30 часа. Двубоите са от 1/16-финалите на турнира „Чалъндж Къп“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ