Венци Стефанов пак скочи на Бербатов: Да управлява Бентлито и жена си, не футбола ни

венци_стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново даде мнението си по темата с президентския пост в БФС и борбата по оста Димитър Бербатов- Борислав Михайлов. Стефанов също така призова Бербатов да си управлява „Бентлито“.

„Не те разбрах, какъв Конгрес? Не четохте ли решението на съда? Сега понеже не им изнася, искат още един. Това не е конкурс за малоумници. Да видим колко пари е дало това момче“.

„Българският футбол ще се оправи, когато се оправи държавата. Когато стане – тогава. Виждате, че във всички държави от нашата черги, които се оправиха, се оправи и футболът. Ние искаме с трици маймуни да ловим“.

„На единия касиерка му открадна 4 милиона – ще управлява българския футбол. Митко Бербатов прави изказване „Аз не мога да управлявам с Боби Михайлов“ – той не е дошъл да оправя българския футбол, той е дошъл да управлява. Да си управлява „Бентлито“ и жена си“, заяви Стефанов след нулевото равенство между Славия и Ботев Пловдив.

Шефът на „белите“ коментира и собствения си тим, като потвърди, че има реален интерес към Светослав Вуцов, но в България няма кой да му даде исканите пари.

„Това е футболът. Ботев е много сериозен отбор и който ги подцени, ще страда. Ние си работим усърдно, виждате. Ако някой бъде трансфериран, ще бъде заместен“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ