Щастливият Илиан Илиев: Съдбата ни се усмихна и ни компенсира за други двубои

илиан_илиев

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победата срещу Берое. Наставникът на „моряците“ призна, че двата отбора не са предложили много красив мач на зрителите, но в крайна сметка неговият тим се поздрави с успеха, с което се изкачи до третото място в efbet Лига.

„Не се получи много красив мач. Знаехме, че ще падне повече битка и затова си казахме, че трябва да проявим повече търпение. Стана двуостър мач, както се казва – който вкара, той ще спечели мача – така и се получи. От себераздаването на футболистите съм доволен. Можем и по-добре да играем. Мислехме си, че нещата ще се получат по-лесно, но не беше така. Поздравявам момчетата за характера и търпението.

Не ни е много дълга пейката, що се касае до опит, но младите ще влизат. Те са показали, че може да се разчита на тях. Можеше да спечелим някои мачове, в които играхме по-добре отколкото днес, и сега да гледаме само напред. Срещу Берое се получи по-равностоен мач, но днес съдбата ни се усмихна и ни компенсира за други двубои“, сподели Илиан Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ