Ивайло Чочев: На стадиона в Бистрица усещаме подкрепата на феновете

7 Dni Sport25.11.2021
Ивайло Чочев,

Лидерът на ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи наградата си за играч на 15-ия кръг в родната efbet Лига. Халфът отбеляза попадение при победата над Лудогорец с 2:0.

„Първо искам да благодаря на всички гласували за мен, моите съотборници са причината да съм тук. Радвам се за победата над Лудогорец. Разликата на стадиона в Бистрица е, че феновете са по-близо и се усеща повече атмосферата. На „Васил Левски“ са доста по-далеч. Предстоят ни 4 мача в доста сгъстен цикъл, треньорите ще имат много важна роля. Те ротират състава, надяваме се да вземем колкото се може повече точки“.

„Победихме най-добрия отбор в България. В предишни мачове пак играехме добре, но не взимахме точки. Тази победа се надявам да донесе повече самочувствие и до зимата да сме по-нагоре в класирането. Труден мач ще е с Локо София. Нашият треньор ни каза същото.

Почти никой не ги е надигравал. Важен мач и за двата отбора. Надявам се ние да се поздравим с победата. Всичко зависи от нас. Мога да кажа, че е приятно когато вкарваш, въпреки че не е моята задача това. Дай боже да продължавам с головете“, заяви Чочев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ