Той се завърна в ЦСКА. Най-важният трансфер е на лице, още преди зимата

7 Dni Sport25.11.2021
ЦСКА - Ботев Пловдив, Отбор

Тази вечер ЦСКА има битка на фронта „Лигата на Конференциите“. „Червените“ излизат срещу Бодьо/Глимт в Норвегия и се очаква тежко изпитание за момчетата на Стойчо Младенов. Този материал обаче е за друго, а именно най-важното ЦСКА, да успява, а именно духа и подкрепата от публиката. Сила, която леко затихна през последните седмици. Дали от апатия, дали от недоволство или заради нещо друго, ЦСКА не получава достатъчно подкрепа най-вече на домакинските си мачове. Това бе признато неколкократно от важни фигури в отбора, включително и треньора.

От няколко дни, може би седмица в социалните мрежи се забелязва обрат. Негативните мнения намаляха рязко и бяха заменени с оптимистични такива. Явно осъзнавайки, че на Стойчо Младенов и екипа му им трябва време. Освен време обаче е нужна е и подкрепа и сега е най-точното време това да се случи. Най-важният трансфер за ЦСКА, 12-ят играч да се завръне на стадион „Българска армия“ в пълния си блясък. Защото двубой пред 1 000 зрители е едно, но такъв пред 7,8 – 10 000 е съвсем друга бира, а ЦСКА го заслужава. Имайки тази подкрепа отбора ще се развива с много по-бързи темпове.

Възможност за това има. Двубоите срещу Локомотив София на „Армията“ и най-вече срещу Рома на стадион „Васил Левски“. Това са следващите домакински предизвикателства за „червените“. А дали това ще се случи, предстои да разберем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ