Скръбна вест, на 33 г. почина дъщерята на роден футболист

7 Dni Sport25.11.2021
Свещ

Ужасна трагедия разтърси родния футбол, Дряново и Габрово. Само на 33 години от този свят си отиде дъщерята на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на защитника Денчо Шипкалиев – Десислава.

Фенклубът на Янтра (Габрово) и Локо (Дряново) съобщиха тъжната вест в страниците си във „Фейсбук“.

„Светъл път, Деси…

Организираните привърженици на Янтра Габрово изказваме своите най-искрени съболезнования на близките и семейството на Десислава Шипкалиева (1988 – 2021) – дъщеря на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на защитника Денчо Шипкалиев. Футболът я свърза и с Габрово, като неин първи братовчед е бившият футболист на Янтра Драгомир Иванов. Почивай в мир, Деси!“, написаха от фенклуба на Янтра.

„Светъл път, Деси!

Днес ни напусна Десислава Шипкалиева /1988-2021/, дъщеря на легендата на дряновския футбол и треньор Иван Шипкалиев, съпруга на Мартин Кръстев – бивш състезател и треньор на Локо (Дряново), сестра на Денчо Шипкалиев. Ръководството на ФК Локомотив Дряново изказва своите най-искрени съболезнования на семейството на Деси! Завинаги ще остане в нашите сърца като един чудесен млад човек!

Почивай в мир, Деси!“, написаха от футболния клуб от Дряново.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ