Димитър Бербатов в ЦСКА

7 Dni Sport25.11.2021
димитър_Бербатов

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов през последните месеци все повече сближава позиции с ЦСКА. Не е тайна, че в близкото минало Бербо и „червените“ не бяха в перфектни отношения. Припомняме Ви, че преди няколко години Бербо отказа да облече фланелката на ЦСКА и да завърши кариерата си в България, но сега вече е различно.

Не случайно, това бе един от клубовете, които издигнаха кандидатурата му. Поредното доказателство затова бе вчера, когато бившият нападател на „армейците“ отново се появи на стадион „Българска армия“. Причината бе, че той е решил да посети тренировка на талантите от Акадамията на ЦСКА.

Там Бербо отново се изказа остро по адрес на сегашното ръководство на футболната ни централа.

„БФС задължава клубовете да подпишат декларация, според която не искат да се обжалват решенията на конгреса. Тези декларации се разпространяват в момента. Не можеш да задължиш някой клуб как да гласува. Видяхте какви разминавания има и клубовете решиха да обжалват. БФС се опитва да спре това нещо. Март месец пак има конгрес. Има точка, че той трябва да бъде изборен. Техният мандат свършва на 18 март“, каза Бербатов.

„Подписката за изборен конгрес върви добре. Те ще се опитат да я премахнат, но на тази дата им свършва мандатът. Подкрепата към нас я има на всяко ниво. Всички гледаме към подобряване бъдещето на футбола. Ще бъдат изненадани колко клубове ще се присъединят към нас“, добави още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ