Лудогорец излиза на „Райко Митич“ за задължителна победа

7 Dni Sport25.11.2021
лудогорец

Лудогорец гостува в сръбската столица Белград на Цървен звезда в мач от пети кръг на груповата фаза на Лига Европа. Разградчани са последни в групата с едва точка и ще преследват задължителна победа на „Мала Маракана“. Тимът от Белград пък е с актив от 7 точки на втората позиция в групата.

Единствената си точка досега, българският шампион спечели срещу Мидтиланд, който пък е с 5 пункта и се намира на третата позиция, даваща право на участие в елиминациите на Лигата на конференциите.

Отборът на Лудогорец обаче изпита сериозни затруднения с оформянето на състава за гостуването на „звездашите“, като наставникът на тима Станислав Генчев се принуди да повика четирима футболисти от дублиращия тим.

Треньорът на Звезда Деян Станкович също има своите перипетии около състава, тъй като двама от основните му защитници – Милош Дедженек и Марко Гобелич пропускат двубоя,заради наказания. Нападателят Ел Фарду Бен пък е под въпрос, но ако има възможност със сигурност ще започне като титуляр.

Вероятни състави:

Цървена звезда: Борян, Гаич, Драгович, Панков, Родич, Саного, Сърнич, Бен, Канга, Иванич, Катай

Старши треньор: Деян Станкович

Лудогорец: Кахлина, Икоко, Пластун, Вердон, Пинас, Баджи, Гонсалвеш, Десподов, Янков, Чибота, Сотириу

Старши треньор: Станислав Генчев

„Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ