Калоян Кръстев с откровено интервю: Истината за ситуацията в ЦСКА

7 Dni Sport24.11.2021
ЦСКА - Зоря Луганск, Тибо Вион, Калоян Кръстев

Калоян Кръстев даде интервю за предаването „Калчо Мания“. В него нападателят говори за престоя си в Италия и преминаването от Славия в ЦСКА.

„Аз съм едно обикновено момче, което обича да играе футбол. Любимото ми първенство е Серия „А“, а тимът, на който симпатизирам – Ювентус.

Заминах доста малък за Италия. Бях абсолютно сам, което мисля, че малко ми попречи. След това се адаптирах, но така се развиха нещата, че се завърнах в България. Италианският футбол е много по-развит в тактическо отношение спрямо нашия. Винаги знаеш какво трябва да правиш на терена.

Не съм очаквал, че ще премина в ЦСКА, и съм много щастлив, че сбъднах една своя мечта, идвайки на „Армията“. На 7 години баща ми ме заведе да тренирам на „Червено знаме“. Така се запалих по тима. Програмата ни тази есен е доста натоварена, все още свиквам. Но именно по такъв начин можеш да се изграждаш като футболист и да растеш.

Взех 14-и номер, защото имам любими футболисти, играли с него. Тиери Анри беше страхотен играч, на легендарния Йохан Кройф пък съм гледал много клипове. Иначе любимият ми номер е 9. Но Жорди Кайседо играе с него в ЦСКА и не успях да го взема.

Футболните ми мечти са много, в момента искам да се наложа в ЦСКА и да бележа голове“, сподели Кръстев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ