Мазику срещу Вилдсхут. Класическа победа за Брадли.

7 Dni Sport23.11.2021
ЦСКА - Ботев Пловдив, Яник Вилдсхут, Жорди Кайседо, Тибо Вион, Брадли Мазику

Лявото крило на ЦСКА Яник Вилдсхут вече има на сметката си 23 официални мача с червения екип.

Нидерландецът обаче все още не успява да намери пътя към противниковата врата, въпреки че имаше пред себе си половин дузина чисти голови положения.

„Аз няма да се откажа от него. Вилдсхут притежава чудесни технически качества, а освен това има богат опит зад гърба си. В момента се намира в психологическа дупка, от която трябва да излезе не само с подкрепата на мен и на моя щаб, но и на феновете“, заяви треньорът на тима Стойчо Младенов в последното си интервю.

За увереността на Вилдсхут обаче не помага и фактът, че нидерландецът е тотално засенчен от другия футболист, който действа по левия фланг на армейците. Крайният защитник Брадли Мазику постепенно се завръща на познатото от първите му два сезона на „Армията“ ниво, като е много активен в офанзивен план, както и доста по-ефективен от Вилдсхут. С победното попадение срещу Арда, головете на сметката му през този сезон вече са 3 (б.а. – два в първенството и един в евротурнирите) срещу 0 за нидерландеца.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ