Фенове на Ботев Пд „нахлуха“ на базата в Коматево! Вижте какво се случи и любопитна подробност за …

Една дузина ултраси на Ботев Пловдив от една от най-върлите групировки на канарчетата влезнаха  на базата в Коматево вчера следобед.  Феновете първо разговаряха с Николай Киров – Белия, а след това и с футболистите, точно преди заминаването на тима за София.

Разговорът със сигурност е засегнал представянето на отбора в мача с Левски и последвалите катаклизми в жълто-черния клуб.

След срещата колегите от PlovdivDerby.com научиха, че посещението на феновете на базата е съгласувано с ръководството на клуба. Привържениците са декларирали пред играчите, че имат пълно доверие на старши-треньорът Николай Киров и неговия екип, и се надяват футболистите също да са зад треньора.

Феновете са заявили, че продукцията, която са видели срещу Левски не им е харесала. По-опитните в клуба са били посъветвани да дадат правилния пример на младите футболисти в отбора, защото явно това ще са играчите, които ще защитават жълто-черната фланелка. Феновете са напомнили, че екипът на Ботев трябва да се носи с отговорност.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ