Сашо Кадиев вбеси златните момичета и цяла България със скандален въпрос

7 Dni Sport22.11.2021
Десислава Стоянова, Александър Кадиев

Емоцията изцяло завладя водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев при гостуването на Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика.

Те влязоха в студиото, за да говорят за успехите си и предстоящия бенефис, с който ще сложат край на състезателната си кариера.

Синът на Катето Евро буквално се преобрази, когато олимпийските шампионки му позволиха да се окичи с един от техните златни медали. Кадиев не спря да нарежда, че това е най-голямото отличие в спорта още от древността. Той специално подчерта, че състезателките ни са постигнали не само историческа първа титла, а тя е още по-важна с това, че са победили отбора на Русия.

„Наистина ли отидохте на Олимпиадата с очакване да сте втори?“, попита малко неуместно водещият. Златните момичета му отговориха, че естествено са отишли за титлата, която постигнаха. Те разказаха как дни преди най-голямото състезание са направили съчетанието си още по-трудно, защото са знаели, че това е единственият начин да победят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ