Мануел Марков: Изпуснахме задължителна победа!

01jpg

Старши треньорът на националния отбор по баскетбол за юноши U18 Мануел Марков бе разочарован след поражението от Дания в първия мач от Европейското първенство в Скопие. Пред BGbasket.com наставникът сподели, че победата в този двубой е била задължителна, но се надява да компенсираме загубата в някой от следващите мачове. Ето какво каза още Марков:

„Причината за загубата е главно във втората четвърт. Тя е единствената, която загубихме. Другите три четвърти, въпреки слабата игра в нападение, успяхме да ги спечелим. С такъв процент за две точки и 50 пропуска под коша няма как да победим.

Отборът на Дания игра с невероятно желание. В моментите, в които се доближавахме до тях, вкараха и доста щастливи кошове.

Изиграхме 12 мача, нямаше как да говорим за някаква скованост преди двубой. Днес играхме много лошо в нападение, което ни коства победата. Тази ни беше една от задължителните. Надявам се да я компенсираме някъде по-натам.

Мачът днес го забравяме и утре започваме от 0:0. Ще анализираме този мач и се надявам да играем по-добре от днес“.

Мария Маринова, пратеник на BGbasket.com в Скопие (Македония)

Снимка: Bgbasket.com


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ