В Пирин Благоевград спират премиите, докато не се подобрят трайно резултатите

7 Dni Sport22.11.2021
Пирин Благоевград, Таско Тасков

Лоша вест от САЩ дойде за орлетата в навечерието на визитата срещу Берое, пише в. „Струма“. Надигащият се в съблекалнята бунт за пари срещу изпълнителния директор Таско Тасков беше потушен с нареждането на клубния бос Пол Белогур, че с негова заповед към подопечните му служители на „Дъбравска“ 1 са блокирани премиите на играчите, докато не се подобрят трайно резултатите. В депешата оттатък Океана не се споменава нито дума за бъдещето на мениджъра Уорън Фийни, който позакрепи позициите си с точката в Стара Загора.

Силният човек в оперативното ръководство Таско Тасков беше обещал на състезателите при успех срещу „Царско село“ да получат накуп бонусите за победата над Ботев Враца и за хикса на Овча купел със Славия. Домашното поражение от Ботев Пд преди националната пауза обаче разгневи собственика и футболистите останаха на сухо. Това като че ли подейства стимулиращо на отбора, който геройски стигна до 1:1 срещу беройци.

След равенството с беройци хората на Фийни очакват с нетърпение ответния отговор на благодетеля Белогур, че точката под Аязмото е достатъчна за вдигане на забраната за изплащане на заработените суми.

От клуба увериха, че директорът Тасков няма нито един неприсъствен ден на стадион „Христо Ботев“ в двете седмици без официални мачове, с което бяха опровергани твърденията, че се е скрил заради неизпълненото обещание.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ