Новият младежки национал призна: Обичам боб, кебапчета и луканка

Силвестър Джаспър

Младежкият национал – Силвестър Джаспър разказа за любопитната си футболна съдба пред камерите на БНТ. Крилото разкри каква е основната му цел на терена и за кой мъжки тим би се състезавал, тъй като има право да получи повиквателна от България, Нигерия и Англия.

„Майка ми е от България, а баща ми от Нигерия. Цял живот съм живял в Лондон, но всяко лято съм си идвал в Дупница. Тук имам дядо, вуйчо и вуйна. На две години майка ми ме заведе на детски турнир и оттогава топката не ми се изплъзвала.

Първо бях в КПР от 9 до 11-годишен. След това дойдох във Фулъм, а сега съм с Колчестър, имам още няколко мача с тях. Ако дойдеш да ме гледаш, ще видиш неща, които не си виждал преди. Искам да помагам на отбора и да правя финтове. Любимият ми футболист е Неймар.

Мислил съм за всички опции, но не съм избрал в кой национален отбор мога да играя. Има шанс да избера Англия пред България. Фен съм на Марек (Дупница) в България. Цялото ми семейство го подкрепя. Гледал съм ги много пъти. Иво Паргов ми е роднина. Обичам боб, кебапчета и луканка. Много обичам за следобедна закуска луканка да похапвам“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ