Григор Димитров спешно се включи в турнир. Започна с безапелационна победа

7 Dni Sport19.11.2021
Григор Димитров

Сезон 2021 за Григор Димитров вече приключи и сега за нашия сънародник предстои време, в което той може да се отдаде на заслужена почивка след отличните си резултати през последните месеци. Най-добрият ни тенисист и неговата приятелка Лолита Османова в момента прекарват време заедно на карибския остров Некер, който е собственост на милиардера Ричард Брансън и е считан за един от най-луксозните острови в света.

Там ежегодно се провежда турнир по тенис – Necker Cup, където могат да се включат както професионални тенисисти, така и аматьори. Надпреварата ще се проведе през следващите няколко дни, като приходите от него ще отидат за различни благотворителни инициативи, а до момента от всички издания са събрани над 4 милиона долара. През тази година първата ни ракета отново е сред участниците, след като през 2016-а и 2017-а също бе част от събитието.

Първият двубой в тазгодишното юбилейно десето издание бе именно с участието на нашето момче, а тук можете да изгледате и малък откъс от него:

„Тенис.бг“

В този мач Григор Димитров е постигнал победа, но най-важното на тази надпревара е да се помогне на каузата и резултатите са на второ място.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ