ЦСКА победи Левски с 21:1

7 Dni Sport19.11.2021
Screenshot 2021-11-19 at 11.52.25

ЦСКА постигна изключително резултатна победа над Левски с 21:1 (6:0, 6:1, 9:0) в среща от първенството на България по хокей на лед.

Чешкото попълнение на „червените“ Ник Ланг блесна със седем гола за успеха. Иван Ходулов добави четири попадения, а Анжел Джоров и Калоян Вачков вкараха по три пъти. Любомир Чомполов се разписа два пъти, а Алекс Стоилов и Александър Стаменов също реализираха.

Единственото попадение за Левски беше дело на Станислав Иванов в края на втората третина.

Вратарят на „сините“ Иван Стефанов пък направи внушителните 74 спасявания.

Левски трудно достигаше до положения пред вратата на съперника и отправи само осем точни удара. Това позволи на старши треньора на ЦСКА Кирил Ходулов да даде шанс и на третия вратар Калоян Стоянов, който изигра по-голяма част от втората и цялата трета част. Преди това пред вратата беше вторият страж на тима Петър Николов, а титулярът Иван Стойнов получи почивка.

„Доволен съм и от резултата, и от играта. От друга страна трябва да подобрим играта без шайба. Искам да поздравя вратаря на Левски, който запази концентрация до края, въпреки че получи много голове“, коментира треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ