Славко Матич: Нека ЦСКА е фаворит, за мен програмата ни е лесна

7 Dni Sport18.11.2021
Славко Матич, Ивайло Петков

Новият старши треньор на Арда Славко Матич даде интервю за „Дарик радио“, в което говори за предстоящия мач на стадион „Българска армия“.

„Отборът е готов. Имахме малко време, но направихме това, което искаме. Върнаха се всички национали, те са добре и са готови за мача. Преди контролата с Берое имахме само 4 тренировки, от които 2 тактически. Доволен съм от това, което те приемаха нещата. Винаги е добре когато се победи, но за мен е важно по какъв начин играе моя отбор. Мен нищо не ме притеснява. Програмата не е лесна, но е най-добра за нас. Срещу най-големите се вижда всичко. Работим добре. Имаме още две тренировки до мача с ЦСКА“, каза Матич.

„Нека ЦСКА е фаворит. Това е на хартия, но на терена ще видим. Ще се радваме на всеки позитивен резултат. За нас позитивен резултат би бил и Х. Важно е как ще дойдем до този позитивен резултат“, допълни треньорът.

„Имам отлични условия за работа. Атмосферата е добра. Още се запознаваме. Направихме много срещи, видеоанализи. Футболистите вече знаят какво аз очаквам от тях. Трябва да даваме максимума на терена и да сме храбри. Аз когато бях в Славия и ЦСКА Йешич беше треньор. Познавам доста треньори – Достанич, Люпко Петрович. Има много сръбски треньори. Загорчич е сърбин, но има български паспорт. Надявам се в Арда също да се получат добри неща“, допълни още Славко Матич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ