Човек на Димитър Бербатов направи деня на Борислав Михайлов неприятен

7 Dni Sport17.11.2021
Стилиян Петров, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Петър Величков

Бившият член на Изпълкома на БФС Петър Величков обяви, че клубовете са започнали да събират нова подписка. Целта е конгресът през март да бъде изборен и да премине по определен ред. Членът на екипа на Бербатов гостува в „БНТ1“.

Редовният конгрес на БФС беше насрочен за 18 март 2022 година на заседание на Изпълнителния комитет на организацията. Това се случи само няколко часа след като Софийският градски съд обяви, че на 12 октомври 2021 година трябва да се проведе извънреден конгрес.

Борислав Михайлов беше преизбран, а големият конкурент му беше Бербатов.

“ Клубовете се организираха и започнаха подписка за това конгресът да бъде изборен и да премине по определен дневен ред. Ние ще окажем съдействие за събирането на подписка и по този начин да се сложи край на цялата история. Над 40 клуба се свързаха с нас. Димитър Бербатов няма намерение да се отказва от битката за президентския пост, защото той още по-отблизо видя какво става в българския футбол“, заяви Петър Величков.

Той коментира и опасенията от страна на щаба на Димитър Бербатов, че протоколът на проведения на 12 октомври конгрес е фалшив.

„Аз не съм виждал протокола, но от извадката на Търговския регистър се виждат 12 списъка, 4 други документа и нищо повече. Протокол няма. Всички документи, които се внасят в регистъра трябва по закон да бъдат публични. Ако те към това пълномощно са прикрепили определени документи да не бъдат видими за обществото, това не им прави чест. Ако протоколът е сложен там, единствената причина е за да не се види. Ние сме изискали протокола, пуснахме писмо до регистъра, като искаме публикуване на всички документи“, добави Величков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ