Пълен стадион за Бодьо/Глимт – ЦСКА

7 Dni Sport17.11.2021
Бодьо/Глимт

Следващият съперник на ЦСКА в Лигата на конференциите – Бодьо/Глимт, разпродаде 80% от билетите за предстоящото домакинство на „армейците“ само в рамките на 24 часа, съобщава „Тема спорт“.

Норвежците пуснаха билетите в понеделник по обяд и само ден по-късно над 4000 от тях се сдобиха със своите притежатели. На стадион „Аспмира“ ще могат да присъстват единствено преболедували или ваксинирани срещу ковид-19 привърженици.

За феновете на ЦСКА са отделени 400 билета, като цената на пропуските е 200 NOK (приблизително 40 лева).

Еуфорията в най-северно позиционирания отбор в норвежкия елит е голяма. При победа над ЦСКА – „жълто-черните“ първо в историята си пролетно участие в Европа. Тимът на Киетил Кнутсен е в забележителна серия от 20 мача без загуба във всички турнири, като в тях е записал впечатляващите 14 победи.

Норвежците са лидер в група „C“ с 8 точки, следвани от Рома със 7 и Зоря с 6. ЦСКА е на последна позиция с 1 точка, която бе спечелена именно при домакинството на Бодьо в София.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ