Ерата „Стойчо Стоилов“ в ЦСКА официално приключи

стойчо_стоилов_алън_пардю

Вкрая на миналата седмица стана ясно, че ЦСКА спира партньорството си с „Адидас“ и преминава в семейството на италианския концерн „Макрон“. Логично смяната на доставчика на екипировка предизвика много коментари. Част от феновете са доволни, че вече могат лесно да се доберат до официален екип на ЦСКА, което досега им бе трудно. Други пък недоволстват, защото „червените“ вече няма да носят една от най-известните марки в света. „Адидас“ обличат още Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и куп други грандове.

Но промяната на екипировката значи и нещо друго – официален край на ерата „Стойчо Стоилов“ в ЦСКА, пише „Мач Телеграф“. Не е тайна, че още от времето си в Нюрнберг, доскорошният главен мениджър на „червените“ поддържаше отлични връзки с „Адидас“. Точно по тази линия и Литекс бе обличан дълги години от германския концерн. Още с официалното идване на тази власт на „Българска армия“ ЦСКА също сложи трите легендарни черти.

През миналото лято обаче шефът на „червените“ Гриша Ганчев направи кардинални промени в клуба и освободи главния мениджър Стойчо Стоилов, който дори бе атакуван от фенове след срамното нулево равенство с латвийския Лиепая вкъщи. Въпреки че официално Стоилов напусна ЦСКА, мнозина смятаха, че той продължава по някакъв начин да бъде близо до отбора. Смяната на екипировката обаче казва съвсем друго – че той вече е далеч от „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ