Бивш нападател на Левски: Трябват ни поне петима нови, Стоилов взима правилните решения

Левски Верея (4) Герена Публика

Бившият нападател на Левски Михаил Вълчев говори пред „Мач Телеграф“ по актуалните въпроси, свързани с клуба. Той също смята, че създаването на сдружение, в което да бъдат прехвърлени всички акции, ще бъде за доброто на клуба. Тази идея бе подкрепена и от Станимир Стоилов.

„Всичко се прави за добро. Ще има пари за селекция и за заплати, а това на свой ред ще доведе до нужното спокойствие в редиците на Левски. Футболистите ще играят по-уверено и с повече настроение. Нещата при „сините“ вървят към по-добро“, коментира бившият нападател.

Вълчев не пропусна да говори и как ще се отрази поредната пауза в първенството заради националите на „сините“, както и подобрението във формата на Билал Бари.

„Не вярвам, че физическата подготовка на футболистите се подобрява през паузите. Дългото прекъсване помага на играчите да се разтоварят психически и да починат от мачовете в първенството. На Левски са му необходими поне петима нови играчи. Още един в дефанзивен план, за да се стабилизира отбраната. В средата двама за допълнителна агресия. Да имат повече мисъл и по-бързо изграждане на атаките. Едно крило и нападател, защото е нужна повече конкуренция. Отбор от ранга на Левски не може да е само с един таран в предни позиции. Бари тренира добре и се старае. Психически играе по-освободено. Смятам, че ще продължи така след паузата. В част от срещите оставаше изолиран в предни позиции, трябва да подобри контрола върху топката. Станимир Стоилов е човек с богат опит. Мисля, че взима правилни решения и положителните резултати ще дойдат скоро“, завърши Вълчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ