Сериозен удар по БФС! Съдът спря вписването на решенията от Конгреса

Конгрес на БФС

Екипът на Димитър Бербатов информира през Facebook, че два състава на Софийския градски съд са постановили спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

„Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба – ФК „Балкан Варвара”, ФК „Венци” и ФК „Русокастро”, обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса“, се казва в съобщението на екипа на Димитър Бербатов.

„Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран.“

„Фактът, че правният консултант на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала основния документ, необходим за това вписване, показва, че съдържанието на протокола е причина за сериозни притеснения от страна на БФС“, пише още в съобщението.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ