Петко Христов: Затруднихме Италия, сега ще ѝ се извиним

7 Dni Sport15.11.2021
България - Северна Ирландия, Тодор Неделев, Иван Турицов, Петко Христов, Андреа Христов, Борислав Цонев, Илиан Илиев, Кирил Десподов, Ивайло Чочев

Защитникът на Специя и на националния отбор на България Петко Христов няма да играе тази вечер срещу Швейцария в Люцерн, тъй като се възстановява от контузия и ще се върне на терените след паузата за световните квалификации. Той сподели очакванията си за мача на България пред „La Gazzetta dello Sport“.

„България ще играе много сериозно, а в центъра на защитата ще е моят брат близнак Андреа. Швейцария трябва много да се потруди, за да ни победи. Затруднихме пътя на Италия, като завършихме наравно във Флоренция, и сега ще се опитаме да й се извиним. Казах на брат ми, че трябва да играе и за мен. Както винаги ни казва треньорът ни – основното е да не получим гол, а нещо хубаво напред винаги може да се случи“, казва Христов пред италианската медия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ