Изненада! Стоянович подготвя Левски за Черно море, реди състава на Симов (ВИДЕО)

славиша стоянович

Новият треньор на „Левски“ Славиша Стоянович, който трябва да заеме поста си официално във вторник, вече работи отблизо с щаба на „Герена“.

Словенецът дори ще проведе една тренировка със „сините“ в неделя и ще даде своите указания на тандема Тодор Симов-Георги Тодоров какъв състав и тактика да бъде приложена за предстоящия двубой с „Черно море“ в понеделник от 20:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“, пише „Монитор“. Както е известно, Славиша ще изгледа срещата от трибуните, а във вторник предстои официалното му представяне като наставник на 26-кратните шампиони. Преди това да стане през уикенда специалистът ще се запознае отблизо с базата на „Герена“, футболистите и служителите.

Левски почна селекцията за Стоянович! “Сините” избраха новия си централен нападател

За срещата с „моряците“ се очаква сенегалецът Хали Тиам да започне титуляр след като се възстанови от контузията си, получена при гостуването на „Вадуц“. Все още не е ясно дали Паулиньо ще бъде сред стартовите 11, а в лазарета са Буш, Нашименто и Ивайло Найденов. До последно под въпрос ще са и нападателите Илия Димитров и Ривалдиньо, както и вторият капитан на тима Иван Горанов, който изгледа и днешната тренировка отстрани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ