Гриша Ганчев го направи

7 Dni Sport15.11.2021
Гриша Ганчев,

Гриша Ганчев заедно с Юлиан Инджов и Христо Стоичков са на най-високото стъпало в ръководното тяло на ЦСКА.

Най-активен от тях разбира се е Гриша Ганчев, а активни функции в клуба има и сина му Данаил Ганчев.

От пристигането им на „Армията“ през 2016-та година „червените“ са спечелили три трофея. Купата в „Трета лига“ и два пъти Купата на България, като „армейците“ станаха единствения отбор, който тримфура с този трофей тръгвайки от третото ниво. Към тези успехи можем да наредим и двете поредни влизания в групите на европейските клубни турнири. Веднъж в Лига Европа и веднъж в Лигата на Конференциите.

По-важно от всичко това разбира се е спокойствието, което има в ЦСКА, напомняме Ви, че преди това ръководство да застъпи статии от рода на „Неплатен ток на „Армията“, „Няма пари за заплати в ЦСКА“, „Ново дело в КАС тормози ръководството на ЦСКА“ и подобни бяха ежедневие. Това сега го няма и изчезна.

Да кажем и няколко думи за базата на Панчарево, която от бунище стана модерна Европейска тренировъчна база, където освен първия тим се готви и Академията на клуба. Мечтаното супер моделно возило за първия отбор също бе осигурено.

Разбира се има и неизпълнени задачи, като построяването на нов стадион и титла, която да спре доминацията на Лудогорец, задачи. Втората задача бе възложена на Стойчо Младенов, на който са обещани две години спокойствие и подкрепа, за да я изпълни. Дали и това ще се случи предстои да разберем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ