Звучна аларма на бие на „Герена“, 12 играчи са на изхода

7 Dni Sport15.11.2021
Левски - Пирин Благоевград, Станимир Стоилов

Всички от управата на Левски са категорични, че се гради отбор за бъдещето, на който вече има изграден гръбнак и се очакват само 2-3 попълнения. Фактите обаче сочат нещо съвсем различно и на „Герена“ са заплашени през лятото да останат без целия си стартов състав.

Към момента „сините“ имат общо 12 футболисти с изтичащи договори. От тях 10 са със статут на титуляри. Единственият, който удължи договора си е Андриан Краев.

Останалите титуляри са обвързани с Левски до лятото. Това са Николай Михайлов, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Иван Горанов, Гьоко Зайков, Радослав и Борислав Цоневи, Георги Миланов, Здравко Димитров и Билал Бари.

Към тях може да добавим Георги Александров и Дениз Динев. Последният минава за един от най-обещаващите младоци в школата и неслучайно тренира повече с мъжкия отбор, отколкото със своите връстници.

Не е тайна, че продължаването на договора на Георги Миланов е приоритет на „Герена“. Едва ли ще бъдат изпуснати и близнаците Цоневи. Същото важи и за младите чужденци Билал Бари и Хосе Кордоба, които разцъфнаха при Станимир Стоилов.

За момента в офисите на Левски липсват оферти за играчи от отбора, но ако силното представяне продължи, не е изключено да се появят такива. Николай Михайлов има предложение от Саудитска Арабия и вратарят най-вероятно ще напусне родния си клуб.

„БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ