Луд запалянко прибра 7 милиона в сака след чудото на Португалия – Сърбия

7 Dni Sport15.11.2021
Португалия - Сърбия

В Сърбия всичко ври и кипи след като националният отбор по футбол на страната сюрпризира Португалия и победи „мореплавателите“ като гост с 2:1 в мач от световните квалификации в зона Европа.

По този начин селекцията на Драган Стойкович се класира директно за Световното първенство в Катар догодина, а Кристиано Роналдо и компания ще трябва да игрят бараж за класиране на Мондиала. Радостта през изминалата нощ обаче бе в пъти по-голяма за един фен в западната ни съседка.

В социалните мрежи излезе снимка от фиш в сръбска букмейкърска компания, в който се вижда, че човекът е заложил на собствената си страна да победи „мореплавателите“ като гост. Нещо повече, той е заложил грандиозната сума от 1 170 000 динара (малко над 19 500 лева) за успех на „плавите“ при коефициент 6.25. По този начин оптимистът е спечелил цели 7 312 500 динара, които се равняват на почти 122 хиляди лева. И ако това не е повод да почерпи по случай двойния успех, то няма накъде.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ