Христо Стоичков на битка с диабета

7 Dni Sport13.11.2021
Христо Стоичков

Христо Стоичков се включва в благотворителна кампания за битка с диабета. През тази година се навършва един век от от откриването на инсулина. А в неделя е световният ден за борба с коварната болест.

Стоичков откликна на идеята на асоциация „Докосни дъгата“ за мотивационна среща с деца и младежи, диагностицирани с диабет тип 1. Партньор на инициативата е издателство „Софтпрес“, което издаде бестселъра „Историята“ на най-успелия български футболист.

Стоичков е в Маями и 30-минутната сбирка ще е онлайн в понеделник от 17 ч. На нея ще участват 30 младежи и техните родители. Основната цел е те да се мотивират да живеят здравословно и да получат пример от Стоичков. Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, които България налага.

Стоичков ще отговаря на въпроси за „Историята“ и за най-новия продукт от своето порфтолио – „Историята на Стоичков за деца“. Най-активните в срещата ще получат златни топки с автограф на Камата.

„Труд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ