Кобрата взе спешни мерки! Ето как се готви за „Triad Combat“

Кубрат Пулев,

Организаторите на бойната галавечер между боксьори и ММА бойци „Triller Fight Club“ (на 27 ноември в Арлингтън, Тексас) изненадаха Кубрат Пулев с промяна на съперника му. Българинът знаеше, че ще се изправи срещу Витор Белфорт от Бразилия. В крайна сметка съперник на Кобрата ще е шампионът в тежка категория на UFC Франк Мир.

Американецът държи рекорди за най-много приключени срещи в историята на UFC (13) и най-много победи със събмишън в тежка категория (8). В новия формат триад обаче той няма да може да използва задушаващите техники.

„Да, смениха ми съперника. Витор Белфорт се отказа от мача”, потвърди пред „Монитор” Кубрат Пулев.

Българинът се подготвя в България за новото предизвикателство, наречено „Triad Combat“. „Тренирам и с боксьори, и с ММА бойци“, допълни Пулев, като не пожела да разкрие кои точно са спаринг партньорите му.

Гала вечерта ще се проведе в Арлингтън, Тексас. Двамата ще се бият в триъгълен ринг с ръкавици между боксовите и тези за ММА. Правилата са по-близки до тези в бокса, което устройва напълно Кобрата. Главната битка ще е в 9 рунда по 2 минути.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ