Редица отбори се наредиха на вратата на Левски, целта им – Билал Бари

7 Dni Sport12.11.2021
Локомотив София - Левски, Билал Бари

Критиките по адрес на Билал Бари вече са в историята. Нападателят на Левски се „отпуши“ и вече има сериозен принос във възходящото представяне на „сините“ под ръководството на Станимир Стоилов.

Футболният ренесанс на мароканеца се илюстрира най-добре с трите му попадения в последните четири шампионатни мача за вековниците, донесли и 9 точки в актива на гранда. Да не забравяме и за хеттрика във вратата на Септември (Симитли) в турнира за Купата на България.

Добрите игра на Билал отново са възобновили интереса към неговата особа. През лятото към стрелеца е имало интерес от гръцки и турски клубове, а към днешна дата нападателят пак е хванал окото на южните ни съседи.

Става въпрос както за елитни, така и за първодивизионни тимове, които обаче могат да предложат далеч по-добри финансови условия на Бари от тези, които сега получава на „Георги Аспарухов“.

Изходящ негов трансфер обаче е малко вероятен, тъй като бившият футболист на Ланс е важна част във селекцията на Станимир Стоилов. Нещо повече, от Левски са пределно амбицирани да му осигурят достойна конкуренция за титулярното място, търсейки нов централен нападател.

Автор: Ивайло Димитров / „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ