Рали Сливен се смести на арената на цирк Балкански

01jpg

Четири дни след кат  в продължение на пет дни бе Академичния цирк Балкански, сега мястото постепенно започва да се запълва с автомобилите на първите екипажи, пристигнали за утрешният технически преглед на Монбат Рали Сливен. Днес сутринта сервизният парк на състезанието започна да приема своя облик, а малко след това в него един от първите отбори, които разположи своя сервизен бус и двата си автомобила бе този на лидера в класирането след Твърдица – Мегапорт Рейсинг, пише bgnrc.info.

От чуждите екипажи, първи в сервизната зона на състезанието се „нанесе“ румънският екипаж на Соник Моторспорт Ксонгор Сабо и Маркус Андреи и техният Форд фиеста R2.

Както обаче казаха момчетата, които работеха по устройването на сервизния парк, както обикновено най-голямото движение от пристигащите отбори се очаква да бъде утре от рано сутринта, след което в 9:00 ч. ще започне техническият преглед на автомобилите.

Според програмата на второто рали от шампионата тази година, в 16 ч. на пл. Хаджи Димитър ще е предстартовата зона на ралито, където зрителите ще бъдат най-близо до екипажите и ще могат да вземат автографи от своите любимци.

Тридесет минути по-късно е церемониалния старт, след който е първата скоростна отсечка – градските 3.39 километра, носещи името на града.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ