Станимир Стоилов привика 8 нови на днешната тренировка на Левски

7 Dni Sport11.11.2021
станимир стоилов, здравко димитров

Паузата за националните отбори даде възможност на Станимир Стоилов да опознае някои от талантите в школата на „Левски“. Треньорът на „сините“ привика осем от най-изявените кадри да тренират с първия отбор. Васил Димитров, набор 2004, както и Любо Тодоров (2005), Алекс Божилов (2006), Дейвид Михалев (2006), Адриан Райчев (2006), Преслав Бачев (2006), Георги Количков (2005) и Димитър Андонов (2004) подсилиха столичния тим за последното занимание на 26-кратните шампиони.

Бившият селекционер разговоря с част от юношите, давайки им различни насоки. Тренировката на стадион „Георги Аспарухов“ бе изгледана на живо и от шефа на школата Йончо Арсов, а по-късно се присъединиха Даниел Боримиров и мажоритарният собственик Наско Сираков. В края „синята“ легенда разговаря с бранителя Патрик-Габриел Галчев.

Извън строя пък останаха четирима – с контузия от мача със „Славия“ са Иван Горанов и Георги Миланов. Левият бранител има болки в глезена и вероятно ще пропусне контролата с „Пирин“ (Благоевград) в събота. Халфът пък счупи пръст на ръката и в петък ще стане ясно дали ще се подложи на операция. Тренировката пропусна Димитър Костадинов заради лека настинка, а също и Андриан Краев, който утре ще се включи на пълни обороти.

„Труд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ