Ангеловски се разминава с Лудогорец

7 Dni Sport10.11.2021
Лудогорец, Локомотив Пловдив

Доскорошният селекционер на Северна Македония Игор Ангеловски ще се размине с треньорския пост в Лудгорец. Той е бил предложен на „орлите“, но към момента те нямат интерес към него, съобщава „Мач Телеграф“.

Специалистът, който изгради силния отбор на югозападните ни съседи – участие на UEFA EURO 2020 и победа над Германия в световните квалификации, няма почти никакъв опит на клубно ниво. Той е водил единствено Работнички от 2013 до 2015 година. След това става асистент на националния тим, който малко по-късно поема и с него постига исторически връх.

Ангеловски напусна поста си след края на Европейското първенство, защото искаше да се посвети на клубна кариера. Сериозни оферти към него обаче липсваха и ето, че вече 4 месеца, 45-годишният наставник е безработен. Той има предложение от закъсалия полски гранд Легия Варшава, който е предпоследен в първенството.

Треньор на Лудогорец продължава да бъде Станислав Генчев, а в клуба наскоро бе обсъждана идеята най-успешният наставник – Георги Дерменджиев, да се върне, за да помага на младия специалист, заемайки директори пост.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ