ЦСКА с офицално съобщение. Четирима са с проблеми.

7 Dni Sport09.11.2021
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Брадли Мазику

Армейци,

Информираме Ви, че четирима футболисти на ЦСКА имат здравословни проблеми след двубоя от 14-ия кръг на Първа лига срещу състава на футболен клуб Централен спортен клуб на армията 1948, спечелен от възпитаниците на Стойчо Младенов с 1:0.

Травмите на защитниците Томас Лам и Брадли Мазику не са тежки и се очаква след паузата в шампионата да са готови на 100 %.

Най-тежко е състоянието на нападателя Ахмед Ахмедов. Таранът получи контузия в коляното и в момента се очакват резултатите от изследванията му. Възможно е да се наложи да той да претърпи оперативна интервенция.

Георги Йомов отпадна от сметките на националния селекционер Ясен Петров за мачовете с Украйна и Швейцария поради здравословни проблеми, които няма да му позволят да вземе участие в приятелския двубой в Одеса на 11 ноември и световната квалификация в Люцерн 4 дни по-късно. Очаква се и той да е на линия за двубоя с Арда (Кърджали).

Трайно контузен е и нидерландския бранител Мено Кох, който със сигурност ще пропусне всички мачове на „армейците“ до края на годината.

Добрата новина в, че нападателя Бисмарк Чарлс вече е напълно възстановен и ще бъде на разположение на старши треньора Стойчо Младенов след паузата в шампионата.

Пожелаваме скорошно и успешно възстановяване на всички наши футболисти!

От официалният сайт на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ