Арабското приключение на треньорките на ансамбъла

7 Dni Sport08.11.2021
Screenshot 2021-11-08 at 14.50.15

Заслужена почивка на екзотична дестинация. След 5 години неуморен труд, увенчан с олимпийска титла, треньорката на българския ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова и нейната помощничка и бронзова медалистка от Игрите в Рио де Жанейро Михаела Маевска имам пълното право да разпускат.

Двете са в Абу Даби, от където споделят красиви снимки. Компания им прави дъщерята на Димитрова – Лидия.

Трите посетиха джамията „Шейх Заед“, която е истинско произведение на изкуството и смайва с архитектурната си красота. По традиция те закриха косите си с цветни кърпи.

Освен това трите се забавляват в луксозен хотел, на плажа и в пустинята.

От последното им приключение е вдъхновена и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика – Илиана Раева. Тя обаче не пропусна да спомене, че след заслужената почивка предстои нова порция работа за Весела Димитрова и Михаела Маевска.

„Кой може да лети така?! Само този, който е постигнал мечтата си! Моята гордост, треньорката на ансамбъла Весела Димитрова. Лети, лети, ама да кацнеш и да се връщаш, че работа ни чака!“, пише Раева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ