„Има издадена директива“

7 Dni Sport08.11.2021
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Фенове

Днес ЦСКА посреща на стадион „Българска армия“ отбора на Николай Киров. До момента, поради една или друга причина, мачовете на „армейците“ срещу този отбор винаги са или пред малко фенове, или пред никакви. Или ще е без публика заради пандемията, или ще са огромни цени на билетите, когато домакини са днешните гости, или наказание… А това на ЦСКА отново беше сурово.

Естествено, че има двоен аршин. Феновете на Локомотив (Пловдив) бяха тези, които направиха провокацията на „Армията“. Счупиха 4-5 седалки и започнаха да целят с тях хората в Сектор „А“. Но след това ЦСКА беше санкциониран с 2 срещи без публика и глоба в размер на 15 300 лева. А „смърфовете“ само един мач и 7000 лева. А, да, и да възстановят щетите на стадиона. Сигурно много ще се затруднят да сложат 4-5 седалки.

Фенове на Левски пък бяха в серия от мачове, в които не спираха да хвърлят ракети. Една от тях падна до дете, по време на мача именно срещу ЦСКА. Друга на терена до крака на главния съдия… Спомняте си санкциите. Какво трябва да се случи за по-сериозно наказание на „сините“, отново да счупят главата на полицай ли? Или направо да изядат човек?

Атаките към ЦСКА ще зачестяват, бъдете сигурни в това. Няма да им се прости, че издигнаха Димитър Бербатов за президент на БФС. А днес, дори и без публика на „Армията“, победата е задължителна. Заради лошата серия на отбора и съперника. Който си остава дразнител поради много причини…

Автор: Ангел Домусчиев / „Топспорт“

*Оригиналното заглавие: „Двойният аршин и ЦСКА“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ