Проблемът на „Армията“ е ясен! На някои играчи в ЦСКА им липсва „червено“ ДНК

ЦСКА - Ботев Пловдив, Яник Вилдсхут, Жорди Кайседо, Тибо Вион, Брадли Мазику

Шефовете на ЦСКА трябва сериозно да разбъркат пластовете в отбора и да изхвърлят ненужните играчи още през зимната пауза. Лявото крило Йоан Баи е напълно излишен, след като не може да се пребори за място с неубедителния Яник Вилдсхут. Баи бе привлечен от четвърта дивизия на Франция и разполага единствено с прилично ниво на техниката. Отсъства му обаче почти всичко друго. Той е изключително страхлив при единоборствата и след първото по-твърдо влизане, се изолира от мача, пише „Мач Телеграф“.

Босненецът Хамза Чатакович е тотално разочарование, въпреки че дойде на „Армията“ с прилична визитка. Той има 9 мача на сметката си, но повечето от тях са като резерва, няма и гол. Той получи доверие да излезе в първия мач на Младенов – реванша с Лиепая, и тотално разочарова.

Тибо Вион създаде мита за своята необходимост най-вече заради честите отсъствия заради контузии. Истината е, че когато е на терена впечатлява най-вече с острите си и непремерени влизания. Той има 7 мача от началото на сезона във всички турнири само с 350 минути игра.

Бисмарк Чарлс се превърна в герой с гола си във финала за Купата на България, но май си остана господин за един ден. Травмите го правят неадекватна част от тялото на ЦСКА и раздялата е най-логичното нещо. От началото на сезона Бисмарк има едва 30-ина игрови минути от три двубоя.

Първи на изхода на „Армията“ пък е дефанзивният халф Нзила.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ