Тежка нощ за Гриша Ганчев. Взе решение за ЦСКА.

7 Dni Sport05.11.2021
Гриша Ганчев

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев преживява много тежко неубедителните изяви на отбора напоследък. „Червените“ не вървят добре в първенството, където допуснаха сензационна загуба у дома с 1:3 от Локомотив (Пловдив), а в груповата фаза на Лигата на конференциите ситуацията е още по-зле. Поредното им препъване беше снощи – 0:2 при гостуването на украинския Зоря.

Покрай всичките тези проблеми бизнесменът започнал да страда от безсъние. Ганчев не успявал да мигне и за час след мачовете, в които отборът му губи. Не искал да говори с никого, камо ли с треньорския щаб.

„Босът се надяваше да вземем някоя друга точка в евротурнирите и да сме или първи в първенството, или максимално близо до върха. Нещата обаче не се получават и това няма как да не го ядоса“, коментират в Борисовата градина.

Те твърдят, че Гриша Ганчев обмисля да изненада всички в ЦСКА – да ги глоби с по една премия заради издънките им на европейската сцена. Футболистите имат споразумение с шефа си да получат пари за всяка спечелена точка в Лигата на конференциите. До момента „червените“ имат само една – при 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Няма да е сензация обаче, ако всички на „Армията“ останат на сухо при положение, че тимът запише две загуби и последните си два мача – с Бодьо/Глимт в Норвегия и с Рома на родна територия.

Припомняме, че за да стимулира тима, Ганчев беше обещал астрономически възнаграждения при прескачане на групите.

„БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ