Контузената звезда на ЦСКА от болничното легло: Трогнат съм

7 Dni Sport04.11.2021
ЦСКА, Договор

Централният блокировач на ЦСКА и националния ни отбор Тодор Костов претърпя успешна операция на лявото коляно.

25-годишният волейболист получи скъсване на пателарното сухожилие по време на дербито с „Левски”, спечелено с 3:1 гейма миналата седмица. Той се подложи на операция при Доц. д-р Тони Георгиев в „Софиямед” и благодарение на професионалната работа на екипа, интервенцията е преминала по план.

„Операцията премина успешно, чувствам се добре. В петък трябва да ме изпишат. За мен това е първа контузия и се чувствам малко странно, но трябва явно да мина и през това. Благодаря на моите съотборници, останах трогнат, когато видях да вдигат моята фланелка след последния мач. Много мил жест. Всеки ден ми звънят да проверят как съм, дали могат да ми помогнат с нещо. Благодаря и на волейболната общественост, защото получавам подкрепа от много хора. Не съм го очаквал”, каза от болничната стая Тодор Костов.

Пред него предстои около половин година възстановяване, преди отново да може да радва феновете на волейболната игра. „Благодаря на доцент Тони Георгиев за добре свършената работа и на хората от „Софиямед”, които се грижат за мен. Сега ми предстои около месец почивка, след което започвам рехабилитация. Надявам се, ако всичко е наред, до 5-6 месеца да бъда възстановен и да мога да започна да тренирам. Но всичко е индивидуално и няма конкретна дата за моето завръщане. Много ми е неприятно, защото сме събрани много хубав отбор в ЦСКА, с качествени хора. Яд ме е, че няма да мога да играя с тях. Вече съм го приел и се концентрирам върху това, което предстои”, каза още централният блокировач.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ