Сериозен удар по амбициите на Локомотив (София)

илия димитров

Централният нападател на Локомотив София Илия Димитров ще е аут до края на годината. Той получи контузия, от която ще се възстанови за старта на зимната подготовка, прогнозираха в „Надежда“. Засега „червено-черните“ няма да търсят негов заместник. Димитров се върна при „железничарите“, след като пак се оказа ненужен в Левски.

Утре Локо София приема на „Васил Левски“ Берое. Вчера ръководството на столичани обаяви, че цената на билетите остава непроменена – 10 лева, като на стадиона ще се влиза само със зелен сертификат. В последния кръг воденият от Иван Колев тим направи 0:0 с Ботев Пловдов, а преди това не успя да вкара и на Локо Пловдив за Купата – 0:2.

Очевидно проблемите в атака не са никак малко, но засега Колев ще работи с наличния потенциал. След двубоя със „заралии“ ще стане ясно дали Локо ще играе контрола по време на паузата за националните отбори, но вероятността не е голяма, защото у тима се е натрупала умора от есенния дял.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ