Награденият Марин Петков: Надявам се, че ще спечелим Купата на България

7 Dni Sport03.11.2021
Марин Петков

Футболистът на Левски Марин Петков бе избран за Най-добър играч на 12-ия кръг в efbet Лига. Той отбеляза два от трите гола във вратата на Пирин (Благоевград) при победата на „сините“ с 3:0. Така 18-годишният Петков събра девет гласа от 18-те треньори в родния елит.

„Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен, съотборниците, треньорите и ръководството на моя отбор“, започна Марин Петков.

„Аз мисля, че всеки ден се подобряваме и ще започнем да играем по-добре. Ще се види с времето дали това ще стане. Не съм аз човекът, който може да каже“, продължи той.

„Нямам претенции къде ме пускат. Където треньорът прецени, аз съм готов да играя. Всички в отбора помагат. По-опитните помагат на по-младите – близнаците Цоневи, Ники Михайлов, Георги Миланов, Иван Горанов“, разкри атакуващият футболист.

„Играем мач за мач, даваме максимума от себе си и се опитваме да вземем трите точки. Ще видим накрая на кое място в класирането ще се намираме. Левски играе на всеки един фронт. Надявам се, че ще спечелим Купата, разбира се“.

„Надявам се да спечелим срещу Славия. Последните мачове срещу този съперник не свършат по благоприятен начин и се надяваме да ги победим. Моите мечти ще си ги запазя за себе си. Когато ги постигна, ще кажа какво съм искал да постигна. Надявам се да се развивам всеки ден“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ