Натурализиран кубинец продължава с наказателната си акция в Белград

Хавиер Ибаниес

Натурализираният кубинец Хавиер Ибаниес продължава победната си серия на световното първенство по бокс в Белград. Той се класира за четвъртфиналите и сериозно се доближи до медалите.

В категория до 57 килограма Ибаниес записа трета победа на шампионата в Белград, като този път надви с 3:0 съдийски гласа Илмар Гонсалес от Колумбия. Другите двама рефери отчетоха равен резултат.

Ибаниес беше категоричен и спечели първия рунд, след като четирима от арбитрите край ринга дадоха предимство за него. В средата на втория рунд по лицето на Хавиер се стече кръв, след като получи аркада от нечист удар с глава на съперника и двубоят беше прекратен.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

Следващият съперник на състезаващия се за България кубинец е Самуел Кестиюри oт Франция. Maчът ще е утре във вечерната сесия. Очаква се родният щаб да успее да се справи с аркадата и Ибаниес да скочи в здрава битка за медала.

Във вечерния сеанс днес, който стартира в 19:00 часа наше време, на ринг „В“ ще излезе другият останал български боксьор – Кристиян Николов. В категория до 80 килограма от около 21:00 часа той ще премери сили с Владимир Мирончиков (Сърбия).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ